Още с появяването си проектът Маргаритка спечели хиляди български деца и техните

...
Още с появяването си проектът Маргаритка спечели хиляди български деца и техните
Коментари Харесай

Представяме ви героите с мисия на Маргаритка!

Още с появяването си проектът  " Маргаритка "  спечели хиляди български деца и техните родители - той започва през 2016 с компактдиска, който даде нов живот на 11 от най-известните детски песнички в осъществяване на едни от най-популярните български реализатори.   

Сега  Виктория Величкова (Вики от " Мастило " ) и Яна Липованска имат нова задача и се впускат в нова акция, предизвикана от грубостта, невъзпитанието и неналичието на връзка на всички места към нас, отдадена на думичките  " извинявай ", " апелирам " и " благодаря ".
  Представяме ви героите с задача на " Маргаритка "
 

Извинявай, Моля и Благодаря към този момент вземат участие в книжката " Вежливите Думички ", куклено шоу, ария и аудиоприказка, а с цел да стигнат допустимо най-близо до децата (а и до техните родители) имат и свои плюшени версии. 

Всяка плюшена играчка избродирано име на гърба си - Извинявай, Моля и Благодаря, а посланието на акцията е “Бъди добър! - Подари воин с задача ”.

Вики и Яна имат вяра, че Вежливите думички би трябвало да са най-хубавите другари на децата и да бъдат част от живота и заниманията им всеки ден. 

Когато, без да искаш, сбъркаш – подари Извинявай!

Когато някой те зарадва – подари Благодаря! 

Когато искаш нещо – подари Моля!  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР